Over Sr. Glue

Sr. Glue ondersteunt marketingcommunicatiestrategieën met (beeld)verhalen die naadloos aansluiten bij wat jouw bedrijf of organisatie wilt vertellen, uitdragen of delen. Beeldverhalen die je bedrijf toegankelijk en relevant maken. Waardoor: naamsbekendheid zich vestigt of verder ontwikkelt; de doelgroep goed geïnformeerd wordt; relaties met diverse stakeholders versterkt worden; (nieuwe) medewerkers aangetrokken worden; de verkoop aangejaagd wordt.

Sr. Glue werkt hiervoor samen met creatieve professionals op het gebied van conceptontwikkeling, scriptontwikkeling, film- en animatieproductie, post-productie en advertising. De meesten van hen hebben ervaring in de Nederlandse film- en televisiewereld.

Bij voorkeur werken we nauw samen met jouw partner(s) op het gebied van print, events en digital.

Stijn van Eekelen

Creative Director

(Beeld)verhalen vertellen ons iets over wie wij zijn. Over hoe de wereld om ons heen zich ontwikkelt en hoe we ons daar toe verhouden. Over wat belangrijk voor ons is en hoe we ons daar bij voelen. Dit geldt ook voor merkverhalen. Deze vertellen ons waar een merk voor staat, hoe het zich positioneert (ten opzichte van de competitie), waar het heen wil gaan en voor wie het bedoeld is. Het geeft ons makkelijk toegang én laat ons intens beleven.

Als strategisch filmmaker (Story architect) denk ik actief met opdrachtgevers mee over de uitwerking van hun marketingcommunicatiestrategieën. Samen creëren we een belevingswereld aan de hand van de brand identity, brand story en visual identity. Dit doen we voor de doelgroep. Om hen positief te beïnvloeden.

Ik krijg energie van klantcontact, concept- en scriptontwikkeling én het managen van film- en animatieproducties. Ik ben betrokken van creatief idee tot bruikbaar eindresultaat. Ook heb ik ervaring in het managen van creatief webdevelopment tot en met de live-gang. Ik werk met plezier samen met specialisten die hun vak verstaan. Professionals die het niveau hoog houden.

Wil jij aan de slag met jouw merkverhaal, in de vorm van films, animaties en/of podcasts? Neem dan contact op.

Download contact
Deel via WhatsApp


06 53 32 22 82 stijn@srglue.nl LinkedIn